Kedves "Anonymous"!

2012.04.20. 18:53

Mielőtt a „szervezet” életének legnagyobb öngóljának védhetetlen belövésére készültök a saját eszmerendszeretek kapujába, engedjetek meg pár észrevételt, ami a Jobbik, Kuruc.info és egyéb általatok szélsőségesnek vélt (helyesen radikális) médiumok felé irányulnak.

 
 
 
 
Nem vagyok sem Jobbik-tag, sem Kuruc.info top commenter, ugyanakkor egy valami határozottan is vagyok, mégpedig hazaszerető ember. Természetesen nem kötelező őket szeretni, sőt, nem kevés kritikát lehet felhozni ellenük, amelyek többségében megállják a helyüket, ám mégis, most pont úgy viselkedtek, mint a nácik, akik ellen harcolni kívántok. A szélsőjobb nem csak nácikból, fasisztákból állnak (tagadni kár, vannak ilyenek, mint ahogy mindenhol találhatóak hülyék) ám ti mégis egy kalap alá veszitek őket. Hitler nem pont ez csinálta? A németek a felsőbbrendűek, pusztuljanak a zsidók, cigányok, homoszexuálisok, rokkantak, fogyatékosok… de még a magyarok is, hisz köztudottan csatlós népként kezelte a magyarokat mindig is. Ti pont ugyanezt csináltok: egy kalap alá vonjátok a nácikat és skinhead-eket az olyanokkal, mint én, ugyanis politikai nézetem (jelenleg) ehhez köthető. Nem vagyok elvakult, véresszájú katona, ugyanakkor vannak dolgok, amelyeket CSAK ŐK képviselik hazánkban. Jelenleg ti nem csak a nácik ellen harcoltok, hanem azok ellen is, akik azt szeretnék, hogy a magyar földet, vízkészletet ne tudják kisajátítani, akiknek elegük van abból, hogy az adófizetők pénzét nem arra fordítják a segélyből élő emberek, jelenleg kormányzó politikai erők, szervezetek amire kéne és akik szeretnének egy békés országban élni. Én biztonságban akarom tudni a nem túl biztonságos vidéken élő nagyszüleimet, de Ti, kedves Anonymous, ezt nem akarjátok. Jó az, ha bagóért halálra verik őket és büntetlenül sétálhatnak el az elkövetők, igaz? Gondolom Pesten, éppen valamelyik romkocsmában üldögélve elég nehezen tudjátok elképzelni, hogy hazánkban jelenleg is több olyan település van, ahol fényes nappal sem ajánlott kimozdulni, a tolvajlás pedig napi szinten folyik. Nem írtam kisebbségi megnevezést, hiszen ez mind a cigányokra, romákra, magyarokra is vonatkozik, de tehettem volna. Ez pedig csak a hazai vonatkozás. Titeket nem érdekelnek ezek, OK, de akkor mi van a nemzetközi helyzettel? A jelenleg is háborús bűnöket elkövető Izraellel, a világ legelnyomóbb diktatúrája, Észak-Korea fegyverkezéséről, ezek sem számítanak? Akkor mi számít? Ha annyira „nem tudok megbocsájtani” akkor ezek ellen miért nem harcoltok? A nagy „Ámerikában” nyíltan lehet beszélni az elkövetők származásáról, itt nem. Ha ezt megteszik, harcoltok ellene. A média legfontosabb alapvetése a NEM egyoldalú tájékoztatás. Ha nem csak az egyik oldalról mutatják be a világ történéseit, harcoltok ellene. Izraeli sportolók élvezkednek azon, hogy „milyen jó keresztények és muszlimok vérében fürdeni” és hallgattatok. Ha más szól érte, akkor harcoltok ellene. Ha valaki nem büntetést, hanem munkát ajánl a szegényeknek, harcoltok ellene. Ha a haza érdekét előtérbe helyezik egy-két milliomos érdekével szemben, nos, ti harcoltok azok ellen is.
Amit ti csináltok, az nem más, mint rombolás, nem építés. A megoldás nem ez. Kommenteket töröltök, cenzúráztok, csak úgy, mint az a „nagy” oldal, aki ellen harcoltok. Megbocsáss, ez nem ugyanaz? Bort isztok és vizet prédikáltok. Kérdés, ami most így felmerült: ha célotokat el fogjátok érni, mi fog következni? Ugye az Index.hu ellen is ugyanúgy intéztek majd támadást, akik pofátlan módon ferdítik el a tényeket? Csak egy gyors példa: a Jobbik NEM a melegeket büntetné legutóbbi törvénymódosításával, hanem azokat, akik ezt POZITÍVAN állítják ezt be és reklámozzák. Nagyon nem ugyanaz, ennek egy alternatív megoldása több helyen is működik, speciel az angolszász országokban, ahol a groupie-k életszínvonalát hasonlóan pozitív irányban feltüntetők és azt reklámozók ellen ugyanígy fellépnek. Persze, lehet azt mondani, hogy milyen jó bedrogozott rocksztárokkal bedrogozva szétkúratni magunkat, koncertek előtt/közben/után, de ezt gondolom ti is érzitek, hogy ez butaság.
Kedves Anonymous, annak vezetője, vagy bárki, aki ezt az üzenetet elolvassa. Ezúttal rossz úton járok és egy nagyobb rossz dolog alá dolgoztok. Gondolkozzatok és döntsétek el, mi a fontosabb: egy-két valóban náci is rasszistát kivonni a forgalomból ugyanakkor minden olyan embertől megfosztani az egyetlen cenzúrázatlan médiumot, akik nem szeretnék az első bekezdésekben leírottakat (kiárusítás, vidék elhanyagolása, stb.)? Mindenhol vannak ostobák és mindenki vét el hibákat. Ti ne most lépjetek erre az ösvényre!

Tisztelettel:
Adalbert Szonikbúm

forrás:

http://www.facebook.com/OpHunAnon/posts/364307930273537

süti beállítások módosítása